Gå videre til hovedindholdet

Poetry slam på Team 16-05-2023

Endelig – ENDELIG – var det tid til Poetry Slam på Team igen. Dette var 6. sæsons sidste poetry slam.

Vi præsenterede:

Alberte Mølsted fra Herning har mottoet ”Store ting kommer ikke at blive derhjemme”, og da hun
har valgt at komme på Team denne aften, så kan vi forvente store ting! Alberte er efterhånden fast interiør på Herningscenen, og det gør os glade, for hun bliver bare bedre og bedre.

Ditte Marie Kvist Jensen bor i Ikast og hendes motto er ”Man har en genstand, til man tager en ny”. Nu er Ditte ikke selv en genstand, men hun er til gengæld helt ny på Poetry slam-scenen, da hun er en af debutanterne denne aften. Det gør os glade, at vi har fået et nyt medlem af den efterhånden store Ikast-baserede slam-gruppe.

Martin Hing Andersen er også debutant og selvom han er fra Lemvig, så har han nu Holstebro som centrum for sit liv. Hans motto er ”Jeg vil ikke ud. Jeg vil ind igen. Men så må jeg først ud”, og vi er sikre på, at I vil opleve det på samme måde. I vil ikke have Martin ud af scenen – han skal ind igen. Det gør os glade at få lov til at byde Martin – der i øvrigt har gået på Forfatterlinjen på DTA -
velkommen på scenen.

Jeppe Tomzak fra Herning er vores unge “grand old man” på scenen. Jeppe er den person, der har optrådt hyppigst på vores scene, og hvor overgår han bare sig selv gang på gang. Han har virkelig magt over ordene fra hans mund, men læg mærke til øjnene, for som hans motto siger: ”The Eyes Chico - they never lie”. Og Jeppes sandheder gør os glade.

Caroline Thomkov er fra Ikast og en af de modigste kvinder vi kender. Hendes motto er ”Intuition er ALT” og vi er enige. Vores intuition siger, at Caroline som sædvanligt bliver fremragende på scenen, og vi er glade for, at hun har lyst til at dele ud af sine ord og tanker.

Louisa Trolle Christensen er fra Herning, og hun har i lang tid været aktiv i det herningensiske kulturmiljø. Hendes motto er: ”Hvis ikke det kildrer, så lad være”, så vi er sikre på, at man kan høre masser af latter fra Louisa, for det må virkelig kilde, så meget som hun laver. Vi er glade for, at Louisa igen er klar til at give en kildetur fra scenen.

Malene Pixie Rasmussen bor i København (men bare rolig – hun er oprindelig fra Vejle). Malene er skuespiller og en af Danmarks bedste poetry slammere. Hendes motto er: ”At rejse er at leve – og jeg lever mindst fire gange om året”. I år mangler hun kun tre gange mere, for nu hun rejser helt til Herning, og det er vi glade for.

Ivalu Johanne Skov Kristensen fra Ikast er fyldt med kærlighed til kreativitet og ord, og det er vi glade for! Ivalus motto er ”Vi har alle forskellige lyster, derfor er vi hverken mere eller mindre værd”, og det er så sandt som det er skrevet. Det er også sandt, at vi har lyst til at se Ivalu på scenen, for hun er virkelig meget værd deroppe.

Naniso Tswai er en ægte verdensborger, der har boet i flere verdensdele. Nu har han fundet sin plads i Brande. Nanisos motto er “I am because you are and you are because I am” og det er vi glade for. For vi kunne ikke beskrive bedre, at vi kun er her som scene, fordi vores slammere er – og Naniso er en af dem, der virkelig ER på scenen.

Det endte ud i en spændende finale mellem Pixie, Naniso og Alberte. Her vandt Pixie sikkert og stod dermed med det sidste ord på scenen. 
Der blev i løbet af aftenen uddelt hele 9 10-taller, det var en fremragende aften.

Vært var Danmarksmester Thomas Thisted og pointpige/tidstager/sparringsperson var Peter Thaisen.

Kommentarer