Gå videre til hovedindholdet

Poetry Slam på Team Teatret 19-01-2023

Så blev det tid til Poetry Slam på Team igen! Og sikke et line-up vi havde til jer: 8 smukke slammere, hvoraf 6 er lokale fra Herning-scenen. Efter en tæt, tæt aften, så vandt Naniso Tswai retten til aftenens sidste ord.

Alberte Mølsted er en up-coming slammer fra Herning med stor tilstedeværelse på scenen og fortællinger fra sit liv. Alberte sætter ord på verden som hun ser den - så du 
kan se hendes udsigt og derved få indsigt i teenagetilværelsen.

Caroline Thomkov fra Ikast deler intime og nærværende billeder fra sit liv. Hun elsker at omforme billederne i sit hovede til sætninger og tanker og implantere dem i jeres hoveder. Så Caroline er egentlig poesiens svar på Inception.

Dominic Adams fra Esbjerg debuterer på vores scene. Dominic arbejder på kontor om dagen og er familiefar om aftenen. Men han er også nomade, og han består af lige dele England, Skotland, Oman, USA og Danmark. Så hvis du trænger til et poetisk pust fra udlandet, så leverer Dominic.

Ivalu Johanne Skov Kristensen fra Ikast debuterede hos os ved sidste slam med saftige og kropslige digte. Ivalu har sin helt egen stil på scenen, og I kan glæde jer til at få indblik i hendes tanker.
Jeppe Tomzak fra Herning fortæller dybfølt og ægte om livet på skyggesiden. Vold, narkotika, mentalt helbred og poesi er en kraftfuld cocktail. I kan helt sikkert se frem til at få et kig ind i en verden, som I ikke anede eksisterede. 

Lea Madsen fra Fyn gik på efterskolen i Hammerum og her stiftede hun bekendtskab med poetry slam. Lea skriver tekster om sit liv, men holder sig altid i øjenhøjde med publikum - så vi kan følge hende på hvert skridt uanset om det handler om krop eller seksualitet eller bare det at være.

Louisa Trolle Chistensen fra Herning deltager heldigvis igen, for ligesom vi kan lide Louisa, så kan hun lide at sætte ord på alt. Louisa har skrevet i mange år, og træder nu for tredje gang i år op på scenen for at gøre jer til en del af sit tekstunivers. Det er lækkert, så glæd jer!

Naniso Tswai fra Brande er også tilbage. Naniso har en stil, der adskiller sig fra alle andre slammere i Danmark. Så om vi tager med på savannen som Løvernes Konge eller til stenbroen og oplevelser med ordensmagten der, så er Naniso bare sin egen. Naniso var lige ved at vinde sidst - det var kun en tidsstraf, der holdt ham fra sejren i finalen.

Peter Thaisen er vært - og hvilken vært! Peter sørger for at være det strukturelle bagtæppe som poeterne udfolder sig på - og så har han sikkert fat i trådene, så vi er sikre på, at I ikke kommer for sent hjem. Det bliver bare godt. 

Offerlam, tidstager og point-pige er Thomas Thisted - regerende Danmarksmester i Poetry Slam og Six Sigma Green Belt... så pointene skal nok blive regnet rigtigt sammen. 

Kommentarer