Gå videre til hovedindholdet

Poetry slam på Team 28/10/2020

Slammerne vender tilbage! For 9. gang kan vi byde på Poetry slam på Team.

BILLETTER KAN KØBES HER!

Der er en helt særlig stemning i teatrets café, når der er poetry slam på plakaten. Ord-ekvilibrister dyster i scenelyset og venter på den hårde dom.

Første slammer var fantastiske Tobias Dalager. Tobias har slammet i mange, mange år og er sindsygt dygtig. Han har deltaget ved adskillelige danmarksmesterskaber og har haft flere pokaler hjemme i stuen gennem tiderne. Lige p.t. er Tobias regerende Fynsk mester - også selvom han kommer fra selveste Herning.

Anden slammer på menukortet var intense Jesper Kirkegaard. Louise slammer fra en voksen mands synspunkt på livets undertoner og overtoner. Jesper kommer helt fra Aarhus, men er meget tændt på Herning og tager derfor gerne den lange tur til Midtjylland, kun for at underholde dig.

Tredje slammer var skønne Jeppe Tomzak fra Herning. Jeppe er nærmest et produkt af vores poetry slam scene, og han har gennemgået en rygende udvikling. Jeppe skriver fra kanten af samfundet med klar inspiration fra hiphop. Tempoet er skarpt og ordene brænder i sjælen. 

Fjerde slammer var medstifter af vores spoken word-samfund i Herning, Peter Thaisen. Peter bor i Herning, men kan ikke skjule, at han er fra Midtsjælland. Peter har altid et filosofisk og tænksomt twist på livet. Hvis du kan følge med, så byder han på et helt anderledes syn på livets genvordigheder. 

Femte slammer var skæve Matthias Linaa fra Aarhus. Matthias har optrådt på vores scene flere gange, men det er et stykke tid siden - og vi glæder os til igen at byde ham velkommen med sine tekster om pindsvinet Flemming og Thorkilds had itl forskellige befolkningsgrupper..

6. slammer har næsten sin anden hjemmebane i Herning, selvom han er fra Aalborg. Kaare Olsen har både været vært og deltager her før - men siden sidst har han hevet en flot 4. plads hjem ved DM. Kaare er en flot fyr - og en utrolig dygtig slammer. 

Vært denne aften var stifter af Poetry slam på Team, Thomas Thisted. Thomas er regerende Aalborg-mester og har været kvalificeret til DM 4 år i træk. Vi ved, at når vi lægger et slam i hænderne på Thomas, så bliver vi guidet sikkert og humoristisk igennem aftenen. 

Det var en fantastisk aften med et højt, højt niveau. Finalen blev udkæmpet af Matthias Linaa, Jesper Kirkegaard og Tobias Dalager - med Tobias som vinder og Jesper som nr. 2. Der var kun 1,7 points i forskel mellem nr. 1 og nr. 3. 

Kommentarer